Teamontwikkeling met de teammonitor

In veel organisaties wordt gewerkt in teams. Er is niet altijd zicht op hoe het teamconcept functioneert. Wel is bekend dat sommige teams heel goed draaien en andere minder goed. Hoe komt dat? De teammonitor maakt dit inzichtelijk.

De teammonitor:

  • geeft inzicht in het functioneren van teams

Met een vragenlijst worden cruciale aspecten van het werken in teams in beeld gebracht. Een onderlinge vergelijking van de teams maakt daarnaast duidelijk wat kritieke succesfactoren zijn.

  • geeft een impuls aan de ontwikkeling van teams

Op basis van de uitkomsten van de teammonitor kunt u effectieve maatregelen nemen om de ontwikkeling van teams een impuls te geven.

  • is zeer gebruiksvriendelijk

De teammonitor wordt online ingevuld, waarbij anonimiteit is gewaarborgd. Het invullen van de vragenlijst vergt slechts 15 minuten.

  • krijgt door dialoog duiding

De resultaten worden teruggekoppeld en samen met u geïnterpreteerd. Het resultaat van dit gesprek is een aantal gerichte aanbevelingen waar u direct mee aan de slag kunt.

  • is inmiddels bij ruim 200 teams uitgezet

Het functioneren van een groot aantal teams is door ons in kaart gebracht. Dit biedt u de mogelijkheid uw situatie te spiegelen aan de trends. Door onderbouwde analyses weten wij wat werkt in teamontwikkeling.

Ieder team is uniek. Wilt u weten hoe de teams binnen uw organisatie functioneren of bent u op zoek naar handvatten om hieraan effectiever invulling te geven? Dan is de teammonitor wellicht iets voor u.